Kereskedelem Houghton Deutschland GmbH

A Houghton Deutschland különböző ipari kenőanyagok, tisztítófolyadékok, hengerolajok (hideg és meleg hengerléshez), tűzálló hidraulikafolyadékok, fémmegmunkálási segédanyagok, korróziógátló anyagok és egyéb ipari folyadékok gyártásával foglalkozik már több mint fél évszázada.

A cég által gyártott termékek felhasználhatók a nehéz-, gép-, papír-, üveg- és vegyiparban is. Az elmúlt években a cég felvásárolta a DA Stuart és a Shell hűtőkenőanyag ágazatát – tovább bővítve ezzel a rendkívül széles és kiváló minőségű termékek választékát.

A Houghton Worldwide csoporthoz tartozó cégek termékei – az USA-n és Ázsián kívül – több mint 15 európai országban vannak jelen. Mindebből több európai termelőüzem található, amely a teljes termékpalettát biztosítja az adott területre. Többek között ez teszi lehetővé, hogy a cég partnereinél a teljes fluid-management ellátására is vállalkozhat.

A termékek magas színvonalát mi sem bizonyíthatja jobban, mint az AUDI győri gyára, ahol a több csarnok több megmunkálógépét is Houghton Deutschland termékeivel üzemeltetik. A győri gyár mellett Európa-szerte több autóipari cég is használja a cég termékeit például szinte az összes VW-, illetve AUDI-üzemben, de hasonló szolgáltatásokat végez egyéb, nem autóipari cégeknél is, mint az Alcoánál is.

referenciáink

  • Audi Hungária Kft.
  • ALCOA Köfém Kft.
  • Rába Futómű Kft.