Kereskedelem Külföldi cégek képviselete

Kereskedelmi tevékenységünk elsősorban külföldi cégek magyarországi képviseletét jelenti. A cég jelenleg több európai vállalat termékeinek/szolgáltatásainak hazai forgalmazását látja el.

Cégünk kereskedelmi tevékenysége mindenre kiterjedően igyekszik ellátni ügyfeleink igényeit:

  • külföldön gyártott termékek hazai forgalmazása (a szállítmányozástól kezdve a vámügyintézésen át egészen a vevőkör felkutatásáig)
  • magyar vállalkozások számára külföldi partner felkutatása

Célunk mindenkor az, hogy a minőségi áruhoz vevőink gyorsan, gazdaságosan hozzájussanak termelési igényeiknek megfelelően. Az áru beszerzése már magyarországi raktárunkból is lehetséges. Ezzel további költségmegtakarítást teszünk lehetővé partnereink számára.

Partnereink között az egyszerű családi vállalkozásoktól kezdve a Magyarországon megtelepedett nagy, nemzetközi konszernekig minden cégtípus megtalálható. 

Jelenlegi ügyfeleink termékskálája igen széles, kezdve a különféle habzás- és égésgátló adalékokon keresztül egészen a gomba- és penészölő szerekig. Bár a termékek általában minőségjavító adalékok, mindegyikük speciális, magas minőséget képviselő termék.

Kiemelt tevékenységünk a geo műanyagok, valamint az ipari hűtőkenőanyagok, éghetetlen hidraulikafolyadékok, ipari edzőanyagok, fémmegmunkálási segédanyagok szállítása.

Mi képviseljük

Sok egyéb vállalkozás mellett őket is mi képviseljük a magyar piacon:

  • CFF GmbH
  • TenCate Geosynthetics Austria