Kereskedelem Tencate

A világ már több mint 30 éve épít a Tencate-re! A TenCate Geosynthetics Austria cég megalakulása óta önállóan fejleszti és gyártja termékeit a különböző felhasználásokhoz.

A geo műanyagok széles körű termékkínálatán felül mérnök-tervező csapatunk egyedi megoldásokat kínál a különböző út-, vasút-, víz-, repülőtér-építési feladatokhoz, támasztószerkezetek kialakításához, valamint a legkülönbözőbb speciális alapozási feladatokhoz. A javaslatok kidolgozásánál nagy hangsúlyt fektetünk a megbízói igények helyszínhez és lehetőségekhez legjobban illeszkedő megoldásainak megkeresésére.

A TenCate Geosynthetics Austria GmbH (Polyfelt) nemzetközi cég, (linzi (ausztriai) székhellyel) piacvezető a geo műanyagok területén.

Az egész világra kiterjesztett hálózatának köszönhetően megfelelő szakmai segítséget tud nyújtani mind az értékesítés, mind pedig a tervezés területén. Az Ausztriában, Franciaországban és Malajziában található, nagy kapacitású gyáraik garantálják a tökéletes piaci lefedettséget.

A folyamatban lévő technológiai fejlesztések, a termékújítások, a geo műanyagokhoz kialakított saját tervezőprogram, valamint a sokrétű geotechnikai, felhasználási, műanyag- és textilipari tudással rendelkező műszaki csapat mind hozzájárul ahhoz, hogy a TenCate Geosynthetics Austria magas színvonalú, ügyfélcentrikus gyártást és értékesítést tudjon megvalósítani a geo műanyagok piacán.

Tanúsított magas minőség

Akkreditált minőségbiztosítási laborjuk lehetővé teszi, hogy folyamatos vizsgálatok segítségével termékeiket a legmagasabb minőségben állítsák elő. Mind a belső kontroll, mind pedig a független külső minősítő intézetek (tBU, ÖFI, ASQUAL, SINTEF) felügyelete garantálja a Polyfelt termékek első osztályú minőségét.

Számunkra magától értetődő volt, hogy geo műanyagjaink megkapják a CE-jelölést.

Kutatás és fejlesztés

Annak érdekében, hogy a TenCate Geosynthetics Austria lépést tudjon tartani a szakma által elvárt követelményekkel, folyamatos erőfeszítéseket tesz mind a kutatás, mind a technológiai fejlesztés területén. A társaságot megkövetelt magas minőség, jövőorientált gondolkodásmód, a felhasználás szempontjából optimális terméktulajdonságok, valamint mindenekelőtt a geo műanyagok új felhasználási területeinek felkutatása jellemzi. A TenCate Geosynthetics Austria GmbH (Polyfelt) ezt az utat követi – partnerségben az elismert egyetemekkel és kutatóintézetekkel.

Letöltések