Vámügynökség Széles körű vámügyi szolgáltatások

A normál és egyszerűsített vámkezelések mellett kezességvállalási engedéllyel, közvám-, adó- és átmeneti megőrzési raktárakkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A szakmai munkát a saját stábon kívül megbízott vámszakértő felügyeli. Szolgáltatásainkat Magyarországon kívül Szlovéniában és Németországban is elérik partnereink.

1991-ben alakult társaságunk 1993-ban kezdte meg vámügynöki működését. A tevékenység elsődleges célja a saját kereskedelmi forgalmunkhoz kapcsolódó vámfeladatok ellátása volt. Felismerve a vámügyintézés kínálta lehetőségeket, 1994 óta külső megbízásokat is vállalunk.

A szakmai munkát, ügyfeleink gyors, szakszerű kiszolgálását szakképzett vámügyintéző munkatársainkon kívül megbízott vámszakértő is segíti és felügyeli. Cégünk tagja a Magyar Vámügyi Szövetségnek, és 2011 novembere óta a magas szintű vámügyi szolgáltatások elengedhetetlen minősítéseként AEO „F” státusszal rendelkezik.

Vámügynöki engedlyünk száma: HU10000N400000272-4.

Szolgáltatások

  • közvetlen és közvetett vámjogi képviselet export/import ügyletek kapcsán
  • vámügyek normál és egyszerűsített eljárásban történő intézése
  • utólagos vámügyek intézése
  • vámhivatali tevékenységi engedélyek intézése/li>
  • utólagos eseti és időszakos vámvizsgálatokban való részvétel
  • vám folyószámlákkal kapcsolatos ügyintézés és a számlák karbantartása
  • vám-, adó-, beldöldi- és átmeneti megőrzési raktározás

Központ

Központunk (1103 Budapest, Noszlopy utca 2.) a Dél-Pest Térségi Vám- és Pénzügyőri Hivatal közelében helyezkedik el. A vámhivatal közelsége biztosítja a gyors ügyintézést. Igény esetén kollégáink a vámhivatalban fogadják a vámkezelésre jelentkező kamionokat..

Itt dolgozzuk fel Magyarországon vámkezelő legnagyobb ügyfeleink egyszerűsített eljárásban kezelt ügyleteit, és innen irányítjuk a Németországban és Szlovéniában lefolytatott vámeljárásokat.

A központi iroda látja el az egyre nagyobb számban jelentkező Intrastat- és környezetvédelmitermékdíj-bevallással kapcsolatos feladatokat, valamint fuvarszervező tevékenységünk is ide koncentrálódik.